Cautare

3033 de rezultate pentru "accidente 4 august" (8.00 secunde)
Premierul Emil Boc a declarat vineri, la Baia Mare, ca va propune ca, din luna august si pana la sfarsitul anului, membrii Cabinetului, inclusiv el, sa aiba salarii reduse cu 20%.
Monarhia absolutista a luat sfarsit fiind inlocuita de una parlamentara la 3-14 septembrie 1789 care la randul ei s-a incheiat la 10 august 1792. ... La 22 august 1795 Constitutia celui de-al III-lea an a instaurat Directoratul, inlocuit prin Constitutia celui de-al VIII-lea an, 13 decembrie 1799 de catre Consulat.
E preferabil sa guvernezi cu liberalii decat cu PSD-ul", sublinia Basescu, pe 2 august.
Potrivit calendarului, pana acum ar fi trebuit sa inceapa convocarea membrilor Comisiei pentru Regulament a Camerei Deputatilor, pentru ca in perioada 15-27 august sa fie dezbatute amendamentele la proiectul de regulament in cadrul acestei comisii.
„Termenul Comisiei de regulament este pana la 27 august, asa ca nu exista termene depasite.
Ministrul Muncii, Marian Sarbu, a anuntat ca este posibila o rectificare bugetara in luna august, dar valoarea acesteia va fi stabilita in functie de incasarile inregistrate de Ministerul Finantelor. "Din discutiile pe care le-am avut cu Ministerul Finantelor, este posibila o rectificare bugetara, probabil in luna august.
S-a nascut la data de 3 august 1950, in familia unui cunoscut petrolist din perioada interbelica. ... In august 2007, Dinu Patriciu a vandut 75% din actiunile Rompetrol Holding (el detinand un procent de 80% din actiuni), care controla Grupul Rompetrol companiei petroliere de stat KazMunaiGaz din Kazahstan.
• In 4 august, un jaf armat a avut loc la o casa de schimb valutar apartinand Automobil Clubul Roman (ACR) Bucuresti din centrul municipiului Targoviste, unde un barbat l-a amenintat cu un pistol pe casier, dupa care a fugit cu suma de aproximativ 40.000 de lei.
Evenimentul, aflat in acest an la cea de-a treia ediție, are loc intre 31 august si 2 septembrie, la Verde Stop (pe strada Barbu Vacarescu nr.
La 17 august 1864 este desemnat primul primar modern din istoria Calarasiului, in persoana aceluiasi Ioan Vasiliu, primul magistrat (primar) al Calarasiului, in calitatea sa de oras liber.
4 iulie 1519, Ferrara, Statele Papale) a fost fiica lui Rodrigo Borgia, un potentat din Valencia renascentista care a devenit mai tarziu Papa Alexandru al VI-lea, si a Vannozzei dei Cattanei.
La Medelana, unde se refugiase curtea din Ferrara din cauza ciumei, Lucretia primeste vestea mortii papei Alexandru al VI-lea, mort in 18 august. ... Artileria papei, condusa de Alfonso, ii invinge pe venetieni, dar la 9 august 1509 Francesco cade prizonier in mainile venetienilor.
(SSB), a inceput activitatea de prestare a serviciilor de salubrizare in Municipiul Bucuresti, in sectoarele 6, 1 si 4, prin incheierea de contracte directe cu producatorii de deseuri, in august 2000. ... In perioada 2004 - 2007 a castigat licitatiile salubrizare in Costinesti, 23 August, Portul Constanta si Tuzla.
Moastele, se spune ca ar vindeca bolile psihice.Sfantul este sarbatorit de 2 ori pe an, cu mult fast,in 16 august si in 20 octombrie.
Asa cum a relatat el, in mai multe randuri, intr-o dimineata cu soare stralucitor, pe la inceputul lunii august 1939, cand avea 9 ani, iesise, impreuna cu patru colegi de scoala primara, pe izlazul comunei sale natale, Armasesti, judetul Ialomita.
4. ... 1, 2, 3 si 4. ... un alt caz a fost cel din 7 august 1566 de la Basel, cand au fost vazute mai multe sfere negre si rosii.
La sfarsitul lunii iulie 2017 -se pare ca in incercarea de a-si promova un film - el a proorocit ca pe 21 august, in timpul eclipsei totale de Soare, va incepe o invazie extraterestra.
August, luna constructiilor la Rast Autoritatile judetene vor sa realizeze si un studiu de fezabilitate pentru un program de aductiune de apa, program finantat de Banca Mondiala, si spera ca, in functie de ofertele firmelor, sa demareze lucrarile de infrastructura in Noul Rast la inceputul lunii august.
Olteanu a precizat ca proiectul de lege va fi dezbatut de deputati in perioada 15-31 august. ... Luna iulie si prima jumatate din august fiind vacanta parlamentara, se vor comasa aceste zile, pentru a doua jumatate a lui august", a mai spus Olteanu.
Noi vom lua penalitati incepand cu 1 august, dar avertizez constructorii ca vom face tot posibilul sa nu mai vada vreun contract al consiliului sau al institutiilor din subordinea sa", a spus Ion Prioteasa.
google-analytics.com